Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan aspekt på sorg ... Tidigare publicerad här i juli 2012


Förlorar du en ...

... står dig tusen åter ...

Likväl jag känner
hur min själ gråter ...

över en innerligt
sorgesam känsla 
av saknaden i sig

Men än mer
för att besvikelsen inom 
ej kan förhindra
att jag dig förlåter

även om det ej 
någonsin mer kan bli 
att jag bjuder dig
välkommen åter 
in i mitt liv ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-20 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP