Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm it´s the only place

För det är här som jag bor och kör mina race
Festar till och lite till
Umgås med alla mina vänner som jag här känner
då vi gör lite som vi vill
Hittar alltid på något kul tillsammans för att få
tiden att gå då vi inte vill vara något spill
Men vad vi än gör eller tar oss till så gör vi det
alltid med klass och stil
Som när vi alla dansade fram på perrongen i
Gamla Stan tippandes på tå
Och då folk klappade händerna och tyckte att vi
var så duktiga så
Vilket fick oss alla att riktigt må
Skratta och vara glada
Så nu kan ni kanske tänka er själva och förstå
varför Stockholm it´s the only place
Kom hit själva vet jag så får ni se
Ja, kom hit själva och oss Stockholmare hälsa på
så kan vi ju alltid tillsammans dansa fram
på Drottninggatan i en Lambada
lyckliga som få
Ja, ni är så välkomna så
Men till dess måste jag tyvärr säga
Hej då…

Ken Cassel
20/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-20 19:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt när man trivs där man bor...
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel