Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg Säg Säg

Säg vad du vill ha
Håll det inte inom dig
För om det är mig som du vill ha är det bara för dig
att komma och ta då min dörr jämt står öppen
Så passa på och slå till nu vet jag
för jag brukar inte i vanliga fall ge sådana här löften
Så passa på och chansa med mig nu
och skjut från höften då du aldrig kommer att ångra dig
Ja, jag lovar att jag kommer att älska dig
långt efter hösten
Visa alla att du är min tjej
Du med den där helt underbara och silkeslena rösten
som alltid får mig att bara vilja luta mitt huvud
emot de där fagra brösten
Så säg säg säg
Tror du inte att jag skulle passa helt perfekt för dig
då jag blir till din lustans lakej
Så säg säg säg inte nej...

Ken Cassel
20/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-20 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel