Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljestark


Smärtan leder framåt
krampaktigt håller viljan
runtom trött själ

med släpande fötter
en tom blick
söker blint bort

en påfrestande kraftansträngning
tär på motivation
att orka leva






Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 193 gånger
Publicerad 2018-04-07 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stay strong
2018-04-07

    ej medlem längre
överlever Är allt vi gör
även som tondöv +
2018-04-07

  Quasimodo
Så sant, det tar mycket kraft att leva och att orka!
2018-04-07
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP