Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar i det tysta som stör.


Barnbarnsfantasi

Barnbarnen stör henne.
De stör henne hela tiden,
ger henne ingen ro.

Studsar runt benen på henne.
Vill vara med henne i soffan.
Är med henne överallt.

Åh, så vackra de är, dessa barn.

Det är bara ett aber.
Hon har inte några barnbarn.

Det är det som stör henne.





Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2017-11-20 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP