Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du vore här

skulle jag inte behöva känna mig så här ensam
och tvär
Smått irreterad
För det är vad jag gör just nu, tyvärr
Känner mig lite beige och skär
Undrar vad du gör just nu och vart du är
För du vet väl om att jag älskar dig och håller dig så kär
Så jag önskar att du nu bara kunde falla ner i brevlådan
min i ett stort kuvert då ingen skulle bli
gladare än jag
Fall ner i lådan min och gör min dag
För den här ensamheten gör mig så himla ledsen
och svag då det är dig som jag behöver
och vill ha
då det alltid är du som får mig att må så himla bra
Vilket du ska ha en stor eloge för, tycker jag…

Om du vore här!

Ken Cassel
20/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-20 21:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, så längtansfull...
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel