Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför så grym värld ?

Varför ska livet i världen vara så grymt ?

Grundproblemet är det gamla stamtänkandet

som lever kvar sedan Hedenhös

I begynnelsen levde man i stammar

och man behövde varandra för att jaga villebråd

så man fick något att äta

Detta stamtänkande sitter så djupt

så det går nog aldrig att ta bort

Genom stamtänkandet vill man utesluta folkgrupper

som inte tillhör den egna majoriteten

Det senaste skräckexemplet är Burma,

men problemet finns överallt




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-20 21:51



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det är sannerligen på tiden att vi slutar tänka på vi och ni och börjar tänka oss!
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP