Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
role models


Meteor shower

Careless cloud
raining embers
Black crows crowd
follow elders

Fog filling space
with dark matter
Core takes place
begins to scatter

Small pieces
fast increases
Perplex plexus

Thickening
to sickening
Relapse collapse

Fire spreads
inside
thousand breaths
subside - inside inside
her mind
winds unwind




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av fudge
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-20 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fudge
fudge