Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den du är

Med ögon mörka och ramat nylle
Den du är var en lockelse
Den du är betyder att vi inte kan vara
Min paradox




Övriga genrer av Leontocephaline
Läst 252 gånger
Publicerad 2017-11-21 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leontocephaline
Leontocephaline