Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek över gränsen?


Jag minns


Jag satt på kaféet
och drack mitt kaffe

Jag såg dig tvärs genom rummet
och det enda jag önskade var att
du visste att jag existerade.

Du log,

du log och mitt hjärta det brast
för den du log mot var inte mig.

Jag minns när jag följde efter dig i parken.

Jag minns när jag plockade upp
ditt skräp som en gåva.

Jag minns att jag skrattade åt skämten
som inte var för mig.

Jag mindes när jag passerade dig i mörkret.

Åh gud vad jag minns hur du doftar.

Jag vet nu

vad

jag

MÅSTE

göra...




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-21 00:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt