Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns en djupare tanke bakom detta flöde än vad som framgår vid det allra första mötet med ordens innehåll och förmedlade syfte och mening ...


Vad gör man när man har ...

... alldeles för många
tappade och kvarlämnade
glas-skor bland 
väsentligheterna
i garderobens allra innersta
skrymslen och vrår?

 

 

______________________

Publicerad tidigare här i juli 2012

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-21 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP