Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördande tristess

Den där ordningen
blev så klinisk

Den vattenkammade mittbenan
skar i mig som en stilettkniv

Jag var tvungen att slå sönder
Jag var tvungen att sova
Jag var tvungen att drömma

Den nya ordningen
baserades på oordning
doften av oregano
märken av besudlad mänsklighet
valhänta valnötter på ovalda platser
frisyren skapad av en vänlig elvisp
skorna på lekhumör i hallen

Här vill jag bo




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-11-21 04:16



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Bättre skit och röra än ett rent helvete.
Härlig dikt
2017-11-22

    ej medlem längre
Tolkar orden som ett befriat andetag, fritt från tvång och falskhet.
2017-11-22

  Anya VIP
Jaa de där kliniska platserna gör mig osäker. Jag trivs hos folk som har personliga och lagom röriga hem. De som har sned mittbena....eller frisyren skapad av elvispen. Strålande formulering.
2017-11-21

  Marita Ohlquist VIP
Härligt med vindrufs i håret i stället för en stram mittbena!

2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP