Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försöker behärska mig ... ... men ibland bara blir det så här för mig ...


Transaktuella situationer ...

... är till sin natur
tämligen speciella

Ty implikationen i sig
vilken utgör själva grunden
för det substantiellt
relevanta i observationen

tillses synnerligen nogsamt
bortselekteras ur
den slutgiltigt 
rekognitiva publikationen ...

... Så till vida den ej
stödjer den gällande
accepterade konventionen ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-21 05:48



Bookmark and Share


  Gena
Snyggt! En orddans av fint sammansvärjna ord i symbios.
En anad ursäkt under bilden tycker jag mig dock urskilja. Du är ju äkta. Säg inte...
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP