Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seeds and logs


once i was just a seed
then i grew up to be a tree that eat other trees and shit logs.




Övriga genrer av Dexter Högdahl
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-21 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl