Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

signalerar

 

tidens källarrör

med rapport från inuti

stenhusets suckar




Bunden vers av in effigie VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-21 08:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tidens källarrör
finns alltid
oavsett vår, höst, sommar
eller vinter


i sinnet är det alltid vår !
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP