Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiggaren och vakttornet

där är de sida vid sida
en på knä
tigger och ber för sitt liv
en som står
tigger och ber för sitt nästa liv
i bortskänkta kläder
och köpta kostymer
en utan egna val
en med egna begränsningar
lika frusna
i snöflingornas dödsdans




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 374 gånger
Publicerad 2017-11-21 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin