Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker och ting

Ibland blir inte saker och ting riktigt som man
har tänkt sig
Så som man har målat upp det i sitt huvud
Föreställt sig
För alltid är det någon skit som har kommit
ivägen och förstört allting
Och vad gör man då?
Jo, man fortsätter att kämpa i hopp om att en dag
få ordning på alla sina saker och ting
Alla sina drömmar som man har
För man måste faktiskt kämpa för att de ska
stanna kvar i ens närhet…

Saker och ting!

Ken Cassel
21/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-21 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel