Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där vill alla vara med!

För detta finns en stor Falang
för detta har många en bra talang
efter sitt begär
bara få till det där
att med vännerna slå sig i slang...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 11:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I mpulsivt.
M ångfaldigt.
P rofessionellt.
O troligt.
N ervpirrande.
E legant.
R osenskimrande.
A ntagligt.
N agelfarande.
D ramatiskt.
E xellent.
2017-11-22

  ULJO
Riktigt bra
2017-11-21

  Öknens Ros VIP
Bra limerick, visst är det så!
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt