Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själamarker

själamarker
dit jag längtar
men inte hittar
där i livet mellan andetagen
när själva levandet
är precis en inandning brett
och en utandning djupt
en blinkning i det stora
en livstid i det lilla
ingen känsla av tidsfrist
en sommaräng
varm
och
trygg




Fri vers (Fri form) av Fredrik Westin
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 12:02



Bookmark and Share


  Gena
Fint fångat den stunden där vi letar efter levandet inom oss.
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Westin
Fredrik Westin