Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inte


väl

välvårdad
jojo

fräsch
jaha

comme il faut
faut pas

det vill du inte
mallen

malligt törhända men
människan människan




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-22 16:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
välputsad är inte bäst
knappar i en väst
solkig och sliten
inget betyder
då man hjärtat lyder.

2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Taly