Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lista på Fullödighet och Fullkomlighet!

Månlass!
Månkalebass!
Månljus!
Månladdning!
Laddning, av kristaller!
Somligt är statiskt i livet, och med ett visst mått, är inte annat det!
Statiskt i mitt liv, är min Gudatro!
Gudabenådad!
Ostatiskt i mitt liv...
Ladda batterierna, är huvudsyftet!
Och att leva sitt liv!
Att leva sitt eget liv så bra som möjligt!
Jag hade aldrig klarat det utan dig!
Jag är kärleksbenådad!
Eller Kärleks... Gåvad!




Bunden vers av Mim
Läst 287 gånger
Publicerad 2017-11-21 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim