Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hund

Om du vet vad kärlek är

Så kommer du att förstå

Du är inviterad till mitt liv

Jag lyssnar när ditt hjärta tickar

Hör dina tassar på golvet på natten

På natten när jag befinner mig mellan dröm och verklighet

Du har alltid vatten din skål

Min hund, kommer alltid att älska dig




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-21 14:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kärlek är att acceper oss som vi är oftast ger vi hunden eller katten de egenskaperna det villkorslösa

har haft både hund och katt, men fastnat för katten för den är så oerhört utsatt. Ser hur katthemmen i sverige arbetar ideellt för djuren som slängs ut genom bildörrar för att dö istället för att lämna in dem för avlivning eller placera om dem.
Vi har ansvar för liv
och inte för att det bruka
allt är givande och tagande liksom mellan oss människor.

Tack för en fin text
kram <3
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson