Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna ditt hjärta

Imorgon är en ny dag

Kan inte vända på det

Melankolin ligger som ett täcke över oss

Jag öppnar mitt hjärta

Jag är här i ruinerna

Sträcker mig efter dig

Vi kommer att klara det

Bara vi följer vinden




Fri vers (Fri form) av Jan Johansson
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre

dimslöjor
och handen som sträcks ut

dimvaggad morgon flyr
mot gryningen strand
solbåten styr
till hoppets land

vinden


2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Jan Johansson
Jan Johansson