Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som det är

 

 

så kort vår levnads bana är

om framtiden inget man vet

det är ju bara som det är

inte alls nån hemlighet 

 

livet är nåt man måste fylla

livet behöver smaklig krydda

livet är nåt man bör hylla

livet kan levas i en hydda

 

drömma är nåt man bör göra

drömmar är en del av livet

drömmar är nåt som beröra

drömmar är ej allom givet

 

lev ditt liv i enig fred

det liv du av ande fått

spill ej tid på ofred

då har du allt förstått

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-11-21 17:45



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Livet är något man ska lära känna det genom att allt upplevas dem det är :)
2017-11-22

    ej medlem längre
önskar alla tänker så !
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP