Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag var

Ser det klarare ,
det jag var,
liten inuti,
kall utanpå ,
skratt i ett mörker,
mur mellan
den jag ville vara och
den jag blev.
person efter situation.




Prosa av LizaH VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2017-11-21 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LizaH
LizaH VIP