Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon glöder


Ögonen glöder
hos trasiga själar.

Tankar skaver
i brustna hjärtan

Som spår av meningslösa händelser
torkar blodet på mina händer

Från livets fest
dröjer sig drömmarna
kvar

Från botten av mitt inre
stiger sakta mörkret fram

Mina ögon glöder nu
med hatets makt.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-21 19:20



Bookmark and Share


  Yttes
"Ögonen glöder
hos trasiga själar."

Baam, där satt den!
Riktigt bra :)
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt