Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag


Bara jag

Låt mig få vara
JAG
Sätt inte in mig i fack, säg inte att jag är rätt eller fel
visa mig att det finns gråskalor i livet
För jag är bara
JAG
i en värld som är eller inte är
JAG
är inte alltid fri men jag vägrar sättas in i fack för att bli tillintetgjord i era maktlystna ögon
JAG
är månen solen stjärnorna, en del av livets storhet precis som
ALLA ANDRA
JAG är
VÄRDEFULL




Fri vers (Fri form) av Avina
Läst 162 gånger
Publicerad 2017-11-21 21:02



Bookmark and Share


  livet...
blev tårögd av din text.
du är värdefull, skickar massor av kärlek till dig,kram:)
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Avina