Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholm mitt Stockholm

Stockholm mitt Stockholm
Himlen som en eldstad
Brinn hjärta brinn
Värmen från vår storstad
Rinn forsar rinn
Broar binder landskap
Ring klockor ring
Du är min älskade hemstad




Fri vers av Mandy Rich
Läst 303 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandy Rich