Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Grönt sken


Min mammas ögon

Grönt vackert melankoliskt sken möter mina blå
TVIVEL
SORG
LÄNGTAN
vädjar med mina blå, SLÅ DIG FRI
Dina gröna vattnas och för ett ögonblick ger de en vakenhet, en hoppfullhet, en liten liten glöd
Mina blå ler stort och dina gröna värmer mina blå för en liten stund
För EVIGT, skiljs mina blå och dina gröna och jag slits itu
IGEN
SAKNAD
hjärtat brister i flodvågor i hela min kropp känner jag svallet som tränger smärtsamt genom mina
stora BLÅ
Mina blå
SJÄLASPEGLAR,
ska möta ditt gröna sken i
HIMLEN,
när tiden är inne.




Fri vers av Avina
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avina