Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten


Lilla du

Två stora ögon tittar frågande,
vem är du?
Du dansar framför mina fötter,
ler det bredaste leendet du har.
Vill leka, vill vara nära
För kanske blir jag en viktig person för
DIG och du för,
MIG
Om jag vågar känna, vågar riskera mitt
HJÄRTA
Det är lite
OKLART




Fri vers av Avina
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avina