Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tweet, lite utökad.


Grå dag.

Vissa dagar är grådaskiga,
kanske inte själva dagen,
utan mera du själv.

Vem skulle kunna tänka sig
att ge dig en kram
eller ens en blick?

Men så får du en kram ändå
helt spontant och oväntat.

Och världen blir vackrare,
lite mera rosa än grå.

Ibland behövs inte mer än så.




Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-21 22:01



Bookmark and Share


  aol
Gillas mycket.
2017-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP