Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Central lyrik typ makt missbruk


Gudsrapp





Gud funderar på toppen av en höjd
natt och dag kan han se sig nöjd
när jag var borta blev hela välden vrång
de starka mördade och stal min sång
naturen undrar vad Gud bestämt
moder jord förväntar sig inget skämt

Jorden kokar i vredes mod
vill rena sig från människo blod
is och vatten värmer solen upp
det går inte stoppa vad Gud gjort upp
Guds straff är naturens lag
det finns inget att förlora denna dag

Släpp naturens alla krafter lösa och blås
bort dom från Jorden,
leta sedan rätt på den nya generationen
och bränn Texas busken i sina nästen
då kanske vi kan rädda resten.

Sitter på en bänk väntar på min återkomst
Guds straff blir rättvist
låt dom drunkna i sin egen skit
Guds straff blir rättvist




Fri vers av Stubben
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-05-31 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben