Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vägrar

Jag vägrar se mig själv
som svag igen

Jag andas förändring, jag är förändring

Följ mig eller stå ensam kvar
Men våga lev i konsekvensen
av ditt val

Jag vägrar se mig själv
som svag igen

Må bra, må bäst
Våga vara sann

Jag vägrar se mig själv
som svag igen.




Fri vers (Fri form) av Hogstedt
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-21 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hogstedt
Hogstedt