Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt dagsrim

Sju kulor lades i rad
kulor blev sju sad-e
bagare bekymrad

hur gör man en bulle
när plåten trilla ville

barnet bara lekte
trolldegs nöje
samlade grus i kastrull
av prickar blev bullen full.

© Bosse 22 november 2017.




Bunden vers (Rim) av Bossepoet från Österbotten
Läst 262 gånger
Publicerad 2017-11-22 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten