Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår

 

 

jag ville aldrig

ha honom nära

aldrig mer

inte efter

hans smutsiga

händer

på min kropp

märkena finns kvar

trots jag skrubbar

tills huden är röd

fan fan fan




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-22 09:21



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
Ett ärr kan aldrig skrubbas bort
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP