Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är nu

Idag vill jag vara fri

fri från allt som tynger livet

oväder passerar alltid förbi

bakom molnen skiner solen givet

 




Bunden vers (Rim) av Chinor VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-22 09:56



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP