Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick nr 6 På skoj


Troll, karl och trolleri

Det var en trollkarl från Kinna
som önskade han kunde försvinna,
kom på: "jag trollar mig bort"
men glädjen blev kort -
trollades strax tillbaks av sin kvinna.





Bunden vers (Limerick) av Cikoria Blå VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-22 10:32



Bookmark and Share


  aol
Hahaha han kom inte undan verkligheten
2017-11-22

  Öknens Ros VIP
Kul limerick! :)
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP