Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poeter.se

Bristen på psykiatriska resurser i samhället har lett till att poeter lever ut sina sjukdomar offentligt och tömmer soptunnorna på offentlig plats. Dikt ska vara frisk! Sjukdomar och besvär hör hemma inom vården. Om redaktionen vill och ställer rimliga krav på skribenterna kan svensk poesis framtid heta poeter.se.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Poeten Salvador VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-22 10:48



Bookmark and Share


    Mim
Terapi och kulturprodukter håller jag på!
2017-11-24

  Poeten Salvador VIP
Alla kan finnas på poeter.se om man delar in dikterna i terapi- och kulturprodukter
2017-11-22

  Fulbergarn
Alla är inte friska, men det finns de som beter sig minst sagt underligt på denna sida. Men att bestämma över ordet?! Nej det tror jag icke på, men håll ordets lampa högt. Håller med föregående talare.

Skriv på du Salvador det gör du bra
2017-11-22

  överlevaren VIP
Poesi ska alla kunna skriva som vill, oavsett om den ses som frisk eller sjuk, för vem ska eller kan bedöma det och begränsa skribenter till detta forum. Jag personligen gillar bredden på Poeter.se och det finns mycket läsvärt.
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP