Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett gotiskt slott

Ett gotiskt slott det reser sig ur klippans kalksten skuren
där månbelysta rankor klättrar upp och ned för muren

Varje skymning ekar sorgset panflöjtens musik
över kryptans sekeldamm i kuslig akustik

Och i fönsterglaset syns när månen lyser skär
skumt latent den avbild utav hon som setat där




Bunden vers (Rim) av Kaptenlöjtnant
Läst 504 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-11-22 11:26



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
extra fin, spöklik atmosfär dock ej förhindad
2019-09-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
bildgivande galant
2018-04-20

  TrollTörnTrappan VIP
Gott om spöklika K-klanger här!! ...som avtar i sista strofen av denna vackert ekande vers... där också S slingrar läckert kring M m.fl.
2017-11-24

    ej medlem längre
gotisk
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant