Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kamp

ett lager med snö täcker staden
jag tänker på alla som har dött
alla som jag en gång kände
blev dom hjältar
eller gav dom bara upp?
fakturor och inkassokrav
från två olika länder
kallsupar i min vardag
jag drunknar i allt jag känner
en trevande hand som söker
efter någon typ av närhet
den hittar bara gamla vanor
bara ångestens sekret
klockan skriker
fan, ta tag i ditt liv
det är kampen eller snaran
det är kriget
eller en överdos
med sprit och morfin




Fri vers av Jag&Frank
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-22 12:03



Bookmark and Share


  sandel
Smattrade realism i snygg rytm. Jag gillar't!
2017-11-22

  sandel
Smattrade realism i snygg rytm. Jag gillar't!
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank