Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar för dårar

torkar bort gamla tårar
för bröder som bärs ut på bårar
och det meningslösa våldet som närs för dårar
medans deras mammor fäller nya tårar




Bunden vers (Rim) av Dexter Högdahl
Läst 376 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-11-22 12:51



Bookmark and Share


  Stay Golden
:'(
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Dexter Högdahl
Dexter Högdahl