Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtskav


jag räknar dagarna

sedan den dag 

du försvann


alltsedan dess 

har tiden

saktat in, bidande


årstiderna växlar

från naket

till påklätt


men känslan 

är densamma

ihålig, tom


4 255 dagar

så många dagar

och lika många nätter


har jag saknat

detta är en graviditet

utan förlossning


tyngden av saknad

bär ingen vikt

ändå tynger den


mig mot jord

sluter mina ögon

knäpper mina händer


ber om försoning

i oförsonings tid

det mörknar
























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 678 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-22 13:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det tyngsta man kan bära är sorgen och saknaden som ligger i längtans och kärlekens tomma händer!
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP