Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balans

 

 

 

alla vi kvinnor och män

som vet var gränsen går

vi är inte där än

att alla verkligen förstår

 

att ovälkomna gester är fy

att tafsa, klämma och gå på

respektera människan ty

hon ska kunna lita på

 

att va' trygg i alla stunder

inte känna rädsla, oro

att ingen gör en blunder

att alla också känna ro

 

när alla förstår vad som är fel

då kanske samhället bättre ser

ingen behöver få spel

ingen behöver lida mer

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-22 14:41



Bookmark and Share


  MALVAA VIP
ingen behöver lida mer

2017-11-22

  Cikoria Blå VIP
Bra balans i den dikten.
2017-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Alla kommer aldrig att förstå eftersom alla inte vill förstå.
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP