Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLOINFARKT


Snöstorm i mitt hjärta
kallvarmsvidande istappar
hetkylda isflak.

Hjärtats mångfacetterade längtan
våtvarmmjukt känslosvall
himmelsfyllda drömmar.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 824 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-31 12:13



Bookmark and Share


  PetraSally
ja, den där känslan har jag själv vait i den sista tiden..då förmår man inte så mycket utöver att hålla sig överytan...varma hälsningar
2007-04-03

    NoMi F
Underfundig poesi
kan tolkas utefter humöret
Sådant gillar jag verkligen
2006-06-16

  Bodil Sandberg VIP
Härligt Nils!
2006-05-31

  Propella
"kallvarmsvidande istappar" - det är sånt här jag berusas av, nya ord. Du skapar fantastiskt vackra kombinationer.
2006-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors