Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja


forsa

är i en fors och i ett stiltje
det är mitt liv nu

ja jag vet det
är

konstigt
en konstart
att le så där

en passersedel
ikke
men du
har släppt leendet nu

behöver inte
springa
ner
dörrarna längre

det är okej med mej
du vet
vad
som inte är
okej




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-23 14:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt text om att veta
värmer, då jag läser och tänker.
2017-11-23

  Anya VIP
Skönt att ha någon som vet...tänker jag.

Jaa vissa leenden är en konstart. Bra beskrivning.
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Taly