Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kamerakamrat

Du kamerakamrat
vrider och vänder
på persienner
skaffar dig ogärna
nära vänner

du undviker prat
greppar din kamera
när det bränner
anförtror ingen
vad du själv känner

varken ute eller inne
varken nära eller fjärmad
med ansenligt ramminne
du är alltid där
tam och vild
i din egen sfär
med utvecklat bildsinne

syns aldrig på fotografi
varken svartvit eller färgad
men du finns
i din egen inre bildmelodi
aldrig missnöjd förnärmad
för på korten finns vi

du vill alltid stå fri
så länge du minns
har du flytt ifrån tjat
du kamerakamrat
du är den du är
du vrider och vänder
född och gömd
bakom kameralins
och persienner




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 240 gånger
Publicerad 2017-11-22 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren