Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andra

Det finns killar här som vill
ta mig till ställen, visa mig saker,
som vill ha mig för sig själv
men ingen av dem är som du
och trots att jag inte ens vill ha dig
längre så jämför jag alla med dig




Fri vers av artaug
Läst 366 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-22 19:46



Bookmark and Share


    dethärärjag
<3 *
2017-11-23

    dethärärjag
Fy vad jag känner igen mig i denna. Hoppas allt är bra med dig ??
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug