Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 000 FRÅNSKILDA MÄN VITTNAR I STOCKHOLM STAD

Tänk om alla frånskilda män skulle vittna om vad de varit och är utsatta för under sina förhållanden med kvinnor,vid skilsmässa och efteråt.

De juridiska rättsövergreppen,den psykiska terrorn,barnaroven,förtalen,ärekränkningarna,karaktärsmorden,det ekonomiska utnyttjandet,förtrycket,de sexuella önskningarna Fr kvinnors sida.....mm,det skulle bli intressant läsning det och skulle hålla landets nyhetsredaktioner,domstolar,advokater,åklagare,nämndeman och poliser upptagna tiotals år framöver.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 574 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-11-22 20:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter som ett bra "svar på tal". Vi skulle kunna kalla det "WE TOO". Män som monterats ner till ingenting av det "svaga könet"!!!
2017-11-23

  Ric
Ojooooj ja, det där vore rena rama dynamiten. Läs min text 'på tal om jämställdhet' där jag bl.a tar upp just detta och bjuder på lite siffror och fakta med seriösa källhänvisningar.
2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP