Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En flyende stund

 

En vän

berättar om sitt 

och jag berättar om mitt

 

timmarna fick vingar

 

nu har vännen gått

stolen är hård

rummet grått

 

och tomhetens klocka klingar 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-11-22 20:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Väldigt berörande beskrivet! Du har i dig minnet likt en stol där det sitter oh fikar med dig nästa gång du sitter ensam, minns!
2017-12-16

  Lars Hedlin
Stanna stunden...
2017-11-29

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om sann, givande vänskap,
men också om tomheten
och saknaden när vännen gått...
2017-11-29

  aol
Gillas just såsom man kan känna när en vän måste gå lämnande en tomhet kvar,
2017-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa stunder önskar man kunde vara för evigt...
2017-11-24

  Karina"Kia"
Att umgås med en mycket fin vän..när hon går står glasen tomma på bordet och ensamheten slår till efter gemytligt prat och över en god kopp kaffe/the

Känna känslan!
2017-11-24

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker men sorgsen ton i din fina dikt.
2017-11-23

    ej medlem längre
Om en vänskap som betyder mycket...
2017-11-23

  Yrre VIP
Mycket fin denna lika sann som sorglig.
2017-11-23

  Nils-Robert
Om värmen i gemenskap och kyla vid frånvaro. Fint skaldat.



2017-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP