Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick nr 7


Arbetslös entreprenör, bara på skoj.

En begravningsentreprenör ifrån Viken
på sitt kundunderlag blev besviken:
- när nu ingen dog,
byter jag knog.

Tog tom kista, drämde i sista spiken.




Bunden vers (Limerick) av Cikoria Blå VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-11-22 20:59



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
:-)
2017-11-23

  Öknens Ros VIP
gillar!
2017-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP